کدام درد قلب خطرناک است؟ بررسی نکات بسیار حساس و حیاتی

مقالات پریکاردیت حادحمله قلبیقلب و عروق
1402.11.15

براساس صحبت‌های دکتر نادر افشاری کمتر از 6 درصد بیمارانی که با درد قفسه سینه به اورژانس مراجعه می‌کنند، مشکل […]

کدام درد قلب خطرناک است؛ بررسی نکات حیاتی درد قلب در مجله آدورا

براساس صحبت‌های دکتر نادر افشاری کمتر از 6 درصد بیمارانی که با درد قفسه سینه به اورژانس مراجعه می‌کنند، مشکل قلبی خطرناک دارند. البته این درصد ممکن است بسته به‌عوامل مختلفی مانند سن، جنس، تاریخچه پزشکی و علائم بیماری تغییر کند. به‌همین‌دلیل، هرگونه درد قلب را جدی بگیرید. درد قلب، یکی از علائم شایع بیماری‌های قلبی‌وعروقی بوده که ممکن است نشان‌دهنده یک حمله قلبی خطرناک باشد. آیا هر درد قلبی نشانه یک حمله قلبی است؟ چگونه می‌توان درد قلبی را از سایر دردهای ناحیه قفسه سینه، تشخیص داد؟ چه زمانی باید به اورژانس و پزشک مراجعه کرد؟ در این مقاله به این سوالات پاسخ می‌دهیم و به شما نشان خواهیم داد که کدام درد قلب خطرناک است و چه علائمی را باید جدی بگیرید.

نشانه‌های درد قلب خطرناک؛ شناسایی علائم هشدار‌دهنده و نگران‌کننده

درد در ناحیه قفسه سینه و قلب ممکن است، نشانه بیماری قلبی و عروقی خطرناک و نیازمند توجه و درمان فوری باشد. ولی همه دردها نشانه یک حمله قلبی نیستند و می‌توان با شناخت علایم و راه‌های پیشگیری‌ودرمان و مصرف بهترین ویتامین برای قلب، خطرات را کاهش داد. در این بخش، به شما نشان می دهیم که کدام درد قلب خطرناک است و چه کارهایی را برای حفظ سلامت قلب خود انجام دهید.

برخی از نشانه هایی که باید به‌عنوان اضطرار قلبی در نظر گرفته و سریعا به اورژانس مراجعه کنید، عبارت‌اند از:

– درد قلب شدید و مداوم که به گردن، چانه، شانه‌ها، بازوها یا پشت پخش می شود.

– تنگی نفس، خفگی، سرگیجه یا از دست دادن هوشیاری

– عرق سرد، کاهش فشار خون، تپش قلب نامنظم یا سریع

– تهوع، استفراغ، سوزش معده یا احساس گرسنگی

– اضطراب، ترس، افسردگی یا احساس مرگ نزدیک

این نشانه ها ممکن است به‌تنهایی یا با هم ظاهر شوند و مدت زمان آن‌ها متفاوت باشد. اگر شما نیز این نشانه‌ها را دارید، بلافاصله با 115تماس بگیرید و اقدامات اولیه را انجام دهید.

تماس با اورژانس در صورت درد قلب‌های خطرناک

علل درد قلب؛ تفکیک و تشخیص سریع انواع بیماری‌های قلبی

علت‌های درد گرفتن قلب متفاوت است؛ بعضی از بیماری‌های قلبی نشانه‌های خاصی دارند و باید اقدامات به‌خصوصی برای درمان آن‌ها در نظر گرفت. به‌عنوان مثال: بزرگ‌شدن قلب (کاردیومگالی) زمانی رخ می‌دهد که قلب به‌دلیل عواملی مانند عفونت یا استرس بزرگ شود. در جواب این سوال که آیا بزرگ شدن قلب باعث مرگ میشود؟ باید بگوییم این مشکل باعث نارسایی قلبی یا حتی سکته و مرگ می‌شود. علائم آن تنگی نفس، آریتمی قلبی، تورم در پاها و دست‌ها، خستگی، غش و سرگیجه است.

از جمله علل اصلی بزرگ‌شدن قلب می‌توان به نارسایی قلبی، تب روماتیسمی، نقص قلب، عفونت، استفاده از داروهای ضد‌سرطان و فشار خون بالا اشاره کرد برای حفظ سلامت قلب، در صورت بروز هرکدام از این نشانه‌ها، به پزشک مراجعه کنید. در ادامه این بخش یک جدول کامل از علت‌های قلب درد، علائم و شیوه‌های درمان هرکدام را آماده کرده‌ایم:

علت درد قلب(بیماری) علائم بیماری درمان
انسداد عروق کرونر درد قلب شدید و مداوم، تنگی نفس، عرق سرد، تهوع، سبکی سر اورژانس، آنژیوپلاستی، بازکردن عروق، قرص‌های ضدلخته خون و ضددرد
آنژین قلبی درد قلب متناوب و کوتاه‌مدت، تنگی نفس، خستگی قرص‌های نیتروگلیسیرین، ضدانعقاد خون، درمان‌های کاهنده فشار خون، تغییر سبک زندگی
پریکاردیت درد قلب تیز و سوزنی، تنگی نفس، تب، سرفه  قرص های ضدالتهاب غیراستروئیدی، کورتون، آنتی‌بیوتیک‌ها، پریکاردوسنتز
 میوکاردیت درد قلب، تنگی نفس، تب، خستگی، ضعف عضلانی آنتی ‌بیوتیک‌ها، قرص‌های ضدالتهاب،کاهنده فشارخون، قرص‌های کنترل ضربان قلب
 دیسکتیس درد قلب، تب، لرز، تهوع، از دست دادن وزن آنتی‌بیوتیک‌ها، جراحی، تثبیت مهره‌ها
سندرم آرتریت مزمن درد قلب، درد مفاصل، بی قراری، افسردگی قرص‌های ضدالتهاب، قرص‌های ضددرد، قرص‌های ضدافسردگی، تمرینات ورزشی
سندرم تکیه گاهی  درد قلب، تنگی نفس، سرگیجه، احساس سبکی سر قرص‌های ضددرد، ضداضطراب، تغییر وضعیت بدن، تمرینات تنفسی
سندرم کاستلمن درد قلب، تب، لنفادنوپاتی، کاهش وزن، خستگی قرص‌های ضد ویروس،ضد التهاب، شیمی درمانی، جراحی
 سندرم مارفن درد قلب، درد مفاصل، قد بلند، دست و پاهای بلند و نازک، تغییر شکل استخوانی  قرص‌های کاهنده فشار خون، کنترل ضربان قلب، جراحی، تمرینات ورزشی

در نظر داشته باشید که مصرف خودسرانه‌ داروها در همه بیماری‌ها علی‎الخصوص بیماری‌های قلبی‌وعروقی، تبعات تلخ و جبران‌ناپذیری را برای بیماران در پی دارد. ضمن‌اینکه اکثر داروهای مرتبط با قلب که توسط  شرکت پخش دارو در داروخانه‌ها موجود است، بدون نسخه پزشک و مشورت با ایشان در دسترس قرار نخواهد گرفت. در صورت ابتلا به بیماری‌های فوق با پزشک متخصص مشورت کنید.

جلوگیری از قلب دردهای خطرناک؛ مصرف ویتامین‌های مخصوص قلب

پیشگیری و درمان درد قلب؛ کنترل انواع بیماری‌های عروقی با سبک زندگی سالم

تغییر سبک زندگی به سمت لایف‌استایل سالم‌تر، مانند توقف سیگار کشیدن، کاهش مصرف الکل، کنترل وزن، تمرینات ورزشی منظم، خوردن غذاهای مغذی و کم چرب، به‌بهبود سلامت قلب و عروق کمک می‌کند. این تغییرات ساده تاثیر عمیقی بر سلامت قلب شما خواهند داشت. مراقبت از سلامت قلب‌وعروق نیز بخش مهمی از این مسیر است. انجام آزمایش‌های پزشکی، مصرف داروهای تجویز شده، پیگیری درمان‌ بیماری‌های قلبی و جلوگیری از استرس و فشار روحی، همگی به‌حفظ سلامت قلب شما کمک می‌کنند.

شناخت علائم و نشانه‌های درد قلب و حمله قلبی نیز حیاتی است. تشخیص این‌ که کدام درد قلب خطرناک محسوب می‌شود، بار روانی استرس را از روی شما بر خواهد داشت. استفاده از انواع قرص قلب مانند نیتروگلیسیرین در صورت آنژین قلبی، تماس با اورژانس در صورت اضطرار و انجام اقدامات اولیه در صورت بروز حمله قلبی، زندگی شما را نجات خواهد داد. به‌یادداشته باشید، سلامت قلب شما در دستان خودتان است. با انتخاب یک سبک زندگی سالم‌تر، می‌توانید به حفظ سلامت قلب خود کمک کنید.

پیشگیری درد قلب خطرناک؛ سبک زندگی سالم

مصرف ویتامین‌‌های قلب با استاندارد غذا و دارو برای جلوگیری از بیماری‌های عروقی

در این مقاله به‌بررسی انواع درد در ناحیه قلب و قفسه سینه پرداختیم. همچنین علائم بیماری‌های مختلف که سبب ایجاد این درد می‌شوند را به شما معرفی کردیم.  بهترین روش برای تشخیص این‌که کدام درد قلب خطرناک است، شناخت دقیق نشانه‌ها و علائمی است که با آن همراه می‌شود. درد قلبی که همراه با درد شدید در قفسه سینه و تنگی نفس، عرق سرد، تپش قلب نامنظم و سرگیجه همراه باشد، نشانه‌ای از حمله قلبی خطرناک است. این نشانه‌ها نیاز به توجه و درمان فوری دارند و شما باید به اورژانس مراجعه کنید.

برای مراقبت از سلامت قلب و جلوگیری از بیماری‌های عروقی، تغییر سبک زندگی به سمت لایف‌استایل سالم‌تر، از جمله توقف سیگار کشیدن، کاهش مصرف الکل، کنترل وزن، تمرینات ورزشی منظم و خوردن غذاهای مغذی‌ و کم‌چرب مفید است. استفاده از مکمل‌ها و ویتامین‌های مخصوص قلب در کنار یک سبک زندگی درست موجب سلامت بیشتر قلب شما می‌شود. همچنین، پیگیری درمان‌های تجویز شده توسط پزشک، انجام آزمایش‌های پزشکی منظم و کنترل فشار روحی نیز به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.

 

نظرات کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کدام درد قلب خطرناک است؟ بررسی نکات بسیار حساس و حیاتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت آدوراطب است.

ثبت شکایات
تلفن واحد شکایت: 021-88385681